Viděli jste někdy větší žumpu?

Nejzajímavější část nadstavby nám skončila a já si dovolují položit řečnickou otázku: “Viděli jste někdy větší žumpu než baráž o udržení?”

Sezóna pro mě jako fanouška už není, tak jsem se těšil, že si užiju vyhecovaná a napínavá utkání z pozice nestranného pozorovatele…
Mé chutě jsou sice do velké míry uspokojeny, bohužel je však mám otupené, protože zrovna sedím nad záchodem a snažím se nepoblít se :confused:

Aneb když vám jeden boreček začínající na A a končící na U (s písmeny uprostřed R D E L E A N - akorát to P mu chybí) úplně zkazí den :angry:
Nevíte někdo, kolik to Starku stálo?

2 Likes

Taky jsem přemýšlel, že bych sem zkusil vyprodukovat nějaký rozumný komentář. Ale těm, co zápas viděli, se tu asi nic vysvětlovat nemusí. Stačí věta, že zde asi něco hold smrdí. :smiley:

1 Like

Mě spis přijde zvláštní, že po tom co zk****l finále MOL cupu a pohár předal Slavii ještě před tim, než zapas začal, byl nominován na utkání o všechno :grin:, to je jako fakt top… No jo už to není jen o Plzni kterou tlačili před rokem, ale přidávají se další týmy… Holt platí jedno dobre přísloví : “Silnější pes m**á”

S tím se bohužel nedá nic, jen souhlasit :expressionless:. Jen k tomu Mol cupu, tam mě to zklamalo nejvíc - z mého pohledu to totiž zanechalo dost silný škraloup na historické sezóně (a při vší úctě k Baníku, to by neukopal)

1 Like

Souhlasím, že by nejspíš nevyhrál, kort po tom co poslední dobou předváděl… Ale nikdy nevíš… Hrálo by se 0:0 , Banik by měl všechno 11 hracu, a třeba by mohla být Slavie nervozni a Baníku by mohl vyjít jeden brejk… Ale teď už je to jedno

Spis má prave zaráží, ze byl nominován znovu …

2 Likes

Zdá se mně to, nebo jsme tu toto vlákno už jednou měli !? :joy::grinning: Neskutocny vysledok 0:8!
Akorát to jsme řešili Královce …
Ty dva bych hned poslal piskat o pohár Ferdinanda Daučíka, ať tu ostudu mají mezinárodní :grin:

A byť k tomuto serveru mám své výhrady, tentokrát bych je pochválil za rychlou reakci bez alibistického čekání na pana Chovance …
Zvlášť takovým Ultrassům a Škodovickám bych to doporučil přečíst - ta věta o “Berbrově plzeňské škole” to by měla být povinná četba :sunglasses::joy:

2 Likes

Na nadstavbu jsem se těšil. Bohužel je to paskvil. Mistrovská část - bez náboje. A to tam jsou ty nejlepší zápasy. Potvrdilo se, že se vyplatí bejt v druhý skupině, než poslední v mistrovský části. No a baráž by mi smysl dávala, jenže v tomhle formátu… No nic :slight_smile:

Ardeleanu se už prý byl Brňákům omluvit:Kluci sorry.Měl jsem blbý den.A když mám blbý den pískám vždy pro zelené.
Brňáci:Ale posledně si pískal pro červené.
Odpověď:No jo,ale to jsem neměl blbý den.

Poznámka:červená barva v tomto vtipu byla vybrána pouze jako ilustrační.Tak v tom nic nehledjte.