*RoKove analyzy hokejovych MS 2019 na Slovensku*

Ahojte. Kedze dnes sa zacina nas hokejovy sviatok - Majsrovstava sveta v hokeji 2019, ktore sa mimochodom hraju na Slovensku - v Bratislave a Kosiciach (35 km. odo mna), tak som sa rozhodol, ze tu kazdy den napisem zopar riadkov analyzy daneho hracieho dna. Verim, ze sa vam bude citanie pacit a mozno vas aj niecim inspiruje. :wink:
– Este dodam, ze kazda jedna pripomienka, kazda jedna otazka a kazde jedno srdiecko ma potesi. :+1:

V 1. rade by som tu pridal moju predpokladanu TOP 3:
:1st_place_medal: Rusko
:2nd_place_medal: Kanada
:3rd_place_medal: USA

A za najlepsieho hraca turnaja povazujem jedneho z tejto trojice:
1.Kucherov
2.Ovechkin
3.Kane

3 Likes

1. Hraci den (10.5.2019)

Finsko - Kanada
V tomto zapase predpokladam lepsi vykon od Kanady. Naprik tomu, ze nemaju hracov ako McDavid, Crosby a tesne pred MS prisli aj o Tavaresa, myslim si, ze na Finov im to stacit bude. Fini ma tohto roku dost prekvapili, ked prisli na MS bez jedineho stabilneho hraca z NHL! (2 hraci sice odohrali par zapasov v NHL, ale väcsinu odohrali v AHL). Pravdupovediac som este slabsi vyber Finska za posledne roky nevidel. Kazdopadne môzu mna aj vsetkych prekvapit, no ja tipujem, ze Kanada si s nimi poradi a zdola ich v pomere 2:4.
Predpokladany vysledok: 2:4

Rusko - Norsko
V tomto zapase neocakavam nic ine, ako demolaciu od Rusov. Na jednej strane je tim, ktory ma chu ziskat :1st_place_medal: a podla mna ju tento rok aj niska a na druhej strane ja tim, ktory podla mna nepostupi ani do play-off. Rusky tim je zlozeny len z hracov NHL a KHL a kvalita je tam natolko vysoka, ze museli poslat domov aj obrancu z NHL, pretoze pre nemo nezvisilio miesto. Zato Norsky tim ma len jedneho jedineho hraca, ktory si v NHL aj tak zahral len v par zapasoch. V tomto zapase ocakavam, ze sa Rusi rozostrielaju a supera zdolaju v pomere 6:1.
Predpokladany vysledok: 6:1

Česko - Švédsko
V tomto zapase to bude dnes asi najvyrovnanejsie. Na jedej strane je silne muzstvo Ceska, ktore je nabite hracmi NHL a doplnene hracmi predovsetkycm KHL, no na druhej strane stoji muzstvo Svedska, ktore na poslednych 2 MS vyhralo :1st_place_medal: a na tycho MS nebude chciet taktiez nic ine.Takmer cele muzstvo hraje NHL, cize kvalita je skvela na oboch stranach. Aj ked bude Cesko bojovat z plnych sli, myslim si, ze obhajcovia 2 poslednych titulov si s nimi napokon poradia a zlodaju ich v pomere 2:4.
Predpokladany vysledok: 2:4

USA - Slovensko
V tomto zapase ocakavam vyhru supera z Ameriky - USA. Naprik tomu, ze fandim nasim (v mojom pripade je to Slovensko, kedze som Slovak) a aj napriek tomu, ze mame vyhodu domaceho prostredia, aj tak verim vo vyhru supera. Tohto roku sice mam 7 hracov z NHL, co je pre nas az az, no naproti nam bude stat super, ktory ma v time len hracov z NHL, alebo mladikov, ktori patria momentalne medzi svetovu spicku a kvalitu urcite ukazu aj na MS. Cize rad by som sa mylil, tipujem stav 4:2 pre USA.
Predpokladany vysledok: 4:2

14 Likes

@RoKo Uprav si ten výsledek u Ruska :D. 2:4 pro Norsko to snad nebude :smiley:

Super analýzy, jen si myslím, ze Kucherov na turnaji nebude tak TOP a ze Kanada nebude ve finále :thinking::sweat_smile:

2 Likes

Souhlas, místo té Kanady bych tam viděl evropský team Swe, Fin,Cze…, ale stejně nejvíc to přeju Slovensku! :heart: top hráč bude z ovečkinovi lajny :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

A ako tipuje medveď Félix USA-SVK?? Slovenskooo!! :slovakia::ice_hockey::goal_net: …a prečo? Lebo medveď :smiley: :smiley:

2 Likes

Takže Slovensko ukrývalo lepší jídlo :slight_smile:

1 Like

Prej v obou jsou věci které má nejradši…:wink: :slight_smile:

2 Likes

Fakt si myslite, ze sa Kanada nedostane do finale ? Sice nemaju nejak nabity tim najlepsimi hracmi, ale stale je to tim plny NHL hracov. Ked tak, este Svedi by ich mohli porazit, ale Finsko a Cesko za mna urcite nie. No ale uvidime, ako sa to bude postupne vyvyjat. :wink:

1 Like

No taky jsem to prvně viděl na Kanadu,ale hvězdný Tavares asi bude chybět,je tam můj oblíbený Couturier z Philadelphie,ale to asi stačit nebude…uvidíme :wink:

1 Like

Ano, tohto roku tam nieje ziadna hviezda formatu McDavid, Crosby, Stamkos a uz ani Tavares, no Fini tohto roku nemaju ani taky tim a vy, no neviem. :smiley: S tymi Svedmi to bude podla mna boj o finale a bude to dost vyrovnane myslim si. :smiley:

2 Likes

Finy bych nezatracoval… přesilovku hrají skvěle a vše je, dá se říct o jednom zápase a to čtvrtfinále… pak už se můžou dít věci… vzpomeňte si na Němce, Švýcary…

1 Like

Já jsem hodně zvědavý hned na první zápas Finsko-Kanada.Finové mají dobré přesilovky ale taky skvěle bruslí.A to by mohl být pro Kanadu pro úvod na velkém hřišti trochu problém.Tak uvidíme.

2 Likes

35 km od Košic, to už je Podkarpatská Rus ne? :smile:

5 Likes

Trosku iny smer. :smiley:

1 Like

sta%C5%BEen%C3%BD%20soubor%20(2)

Tak že by severní Maďarsko? :smiley:

4 Likes

Presov :joy::joy::joy:

3 Likes

Ja to vidim,ze jsou 3-4 velmi ilne tymy.Ruko,Svedi,Kanada,Finova mozna my.U Kanady zalezi na tom,jak se rychle sehraji.Dneska hrali vlazne,asi jako Rusove vetsinu pripravy.Dalsi zapas bude u ni uz jiny.Jeste se vratim na Slovensko-kdysi jsem byl na vojne v Michalovcich/cca 17 mesicu/ a na stejny rote byli hokejiste VTJ Michalovce.Uz tehdy se zapasy o postup do vyssi ligy,jakoby vypoustely.Pamatuji si jen na 2 kliky-Kardohely a Haluska -oba hrali po vojne, a ted si nejsem jistybu nejvyssi nebo 2 nejvyssi ligu-ale je to cca 40 let z 5-takze pro pametniky,…xd

2 Likes

Tak to neviem. To som este nezil. :smiley:

1 Like

Ved hovorim.Bolo to kedysi,.-xdAle uz bych mel se slovenskou krizovkou problem.Kedysi cca 10 rokov nazpet,se tu kluk ucil rusnovodicom a ja mu je musel vzdy dolustovat-ty slovenske…-xd

1 Like