Liga Bláznů, konečné tabulky Premier League 2020-2021

Na Sazka Fantasy je vše uzavřené, pojďme se podívat jak letošní sezóna 2020-2021 dopadla. Zde máte konečné tabulky po 38. kole PREMIER LEAGUE. Titul :trophy: :uk:Mistr PREMIER LEGUE“vybojoval kouč Jarda s týmem FCVP :1st_place_medal:, který loni zvítězil v 2. lize a letos jako nováček vítězí i v prvé lize. Druhý na bedně se umístil Lukáš s FMCITY :2nd_place_medal:. Velkou šanci v posledním kole promarnil Honza s týmem BCLUB7 a na třetím místě díky závěrečnému finiši stanul Jirka s SKEvaldo :3rd_place_medal:.

V druhé lize vítězí Martin (MAVERICK65) :1st_place_medal: a s tříbodovou ztrátou je na stříbrné pozici Honza s JOHNIE85 :2nd_place_medal:. O bronzové pozici rozhodovalo skóre, které se přiklonilo na stranu týmu PAVLIK12 :3rd_place_medal:. S těmito třemi si postup do 1. Premier League vybojovali ještě Venda (JANKY73) a Vohajz (VOHAJS).

PS: sestupující týmy KOMETABRNO11, KubajsACS , FAJKA, FREDYKRUGER, Negan3nec nejprve vyřadím z 1. ligy a později zašlu odkaz pro přesun do druhé ligy.

.

8 Likes

To je pech to posrat posledním kolem :ok_man:t2:

1 Like

Ahoj, tato liga funguje normálně v rámci fantasy? Líbí se mi ten formát, nabíráš trenéry (samozřejmě do 2. ligy)?

1 Like

JJ, jedeme to v rámci Fantasy 3 roky. Mám ale zatím plno, tak si tě napíšu do pořadníku zájemců.

2 Likes

Ze by byli 3. ligy Premier?Jirko,budes mit misto 11 lig 12.To das,…-XD.

1 Like

NE nebudu jí dělat, už jsem jí dělal a byl jsem z toho zklamaný, jaká tam byla prach bídná morálka. Každý chtěl nadšeně hrát a skutek utek … :unamused: takže jsem některé přesunul do 2. ligy a zrušil jí.

2 Likes

Děkuju za ochotu, do sezóny času dost :slight_smile:

1 Like

ŠKODOVČIČKA je dobrá vědma. Založil jsem nakonec pro novou sezónu 2021/2022 i třetí ligu PL, kdo máte zájem klikněte pro vstup na https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups/9779/invite/985600b3adb386ec33a3f902bce4f364

2 Likes

Ne,ne,byls pry premluven.Kym,.-----xd.

Zdary, chci se zeptat, jak to vypadá pro Českou ligu? Je možnost se tam nějak přidat pro blížící se sezónu? Do 5C tipuju… A kolik je případně míst (možná bych ještě věděl o někom dalším)? Přijde mi fajn ta možnost někam postupovat (a sestupovat) :+1: a i ta velikost lig, to dá jinak asi málokdo dokupy takovej počet lidí do party

V české lize začaly probíhat postupy a sestupy, mělo by být tak cca 10 míst volných, pro nové zájemce v pátých ligách. Poznamenám si tvůj nick-tým a dám vědět, zpět ve zprávě. Abych nemusel psát do všech skupin ve kterých jsem správce, tak nejvíce komunikujeme na facebooku ve skupině Fantasy Liga bláznů, tak se tam když tak přidej.

2 Likes

Dobře, díky za info :slightly_smiling_face: :+1:

1 Like

Zdravím! Jen, že bych se v případě možnosti rád přihlásil do vaší Ligy bláznů jako tady kolega Lowbudget… :slight_smile: Děkuju i vpřípadě že by to nedopadlo…

1 Like

Ok, píšu tě do pořadníku :grinning: :upside_down_face:

2 Likes

Čest chlapíci mohl bych se též přidat nebo už je plno?

1 Like

Během víkendu dám vědět, snad nějaké místo bude :thinking:. Již to pilně doplňuji dle pořadí žádostí :sunglasses:

2 Likes