Máme za sebou prakticky 5. den, týmy se nám představily včetně toho českého. Nezdá se vám, že padá málo branek? A zatraktivnily turnaj výhry hokejových trpaslíků? A který tým vám zatím nejlépe lahodí oku, který naopak?
1000x zábavnější to je
Ty nevyzpytatelné výsledky mě baví.
Ahoj za mě rozhodně tým Slováků hraje pěknej hokej,
Za to naší zatím bída,snad se to zvedne😉
Výsledky sou opravdu dech beroucí ale tím lepší sledování, není to klasicky stereotyp:+1:
Jako jsem zvědav, jak to dopadne po zákl. skupinách Třeba dnešní zápas mezi Švýcarskem a Švédskem byl zase prapodivný…
Slováci hrajou pěkně, je vidět, že si sedli To je pravda, aspoň se o čtvrtfinále popere většina skupiny
Každopádně to bude este dost zajimave😅
Jestli přiletí posily z NHL a jak se bude MS vyvíjet,máme se na co tesit🤣
Máš recht s tím zápasem, o údiv není nouze:thinking:
Na posily z NHL moc nespoléhám. Ale jestli bude finále třeba Německo-Finsko, zlobit se nebudu Ale věřím, že to nějak zvládneme. Musíme porazit Švédsko no
Já myslím jako celkové posily,je to fajn vidět kluky z NHL zase trochu jinak.samozrejme to je druhá věc estli budou někde platny:rofl:z posledního mistrovství jak si jistě pamatujete nám to nebylo nic platny:laughing:Finsko ve finále beru,přeci jen je tam nejlepší skola hokeje.Nemecko není zrovna můj kůň ale hokej letos zatím dobrý.hlavne Albiho synovec:+1:je vidět,že mu v žilách proudí ceska krev:rofl:Za mě zajímavý finále Slovensko-Finsko ,ale jak říkáš,Dáme Svedaky a pak už to půjde samo:wink:
a jak zpívají v jednom nejmenovanem pořadu
Tak už deme do finále
Mně se líbí, že i týmy téměř bez posil NHL (Slovensko, Německo, Finsko) hrajou fakt solidně. Jsou sehraní a nebojí se toho Ale jak se říká, play-off je jiná soutěž, tak hlavně se tam dostat
Nechci být svědkem historického milníku, kdy Česko poprvé chybí ve čtvrtfinále turnaje.
Jen mi přijde, že obecně padá málo branek, ale to jsem se asi “namlsal” z minulého turnaje 2019, kdy padalo spoustu gólů i díky Itálii.
To určitě,se hraje celkově dobrej hokej,i papírově slabší týmy mě opravdu překvapujou v dobrém slova smyslu.
A co se týče gólů to se fakt nedá srovnat s posledním MS,teda zatím,tam co si matne pamatuju bylo kolem 400gólů.
To se nestane,že nebude ve čtvrtfinále,já klukům věřím.zejtra do toho daj všechno.
Jen obrana mě moc nehraje, chtělo by to este poladit
Jo slovenské mistrovství bylo parádní. A nejvíce gólů jsme vstřeili my (tuším 47 branek). Taky pevně doufám, že do play-off půjdeme a bude se nám dařit. Tak snad si sedneme hned v utkání se Švédy. Ono to má taky psychologický efekt, případná porážka by mohla dost nalomit. A vzhledem k tomu, že nevíme co čekat od Dánska a koneckonců i Británie, musím hrát disciplinovaně a střílet do brány častěji. Často během přesilovky je vidět překombinování a pak nic. Chce to zlepšit, ale věřím, že Česko ještě v turnaji něco předvede.
Psychika dělá opravdu hodně,jak mile padne deka na tým,v takovouhle nejmíň vhodnou dobu,těžko se sundava.
zítra bude souboj snu sice těžkej,ale s dobrým koncem.
Chce to rychlou a důraznou hru.pri střídání dávat pozor hlavne😄 však sme srdcari,my to dáme spolecne👍
Letos je hodně zajímavých výsledků.Nikdo nemá nic jistého.A to je dobře.Alespoň je to pěkně zamotané a už skupiny jsou napínavé.Možná padá míň gólů.Ale je to galapředstavení brankářů právě těch papírově slabších.A naši?Dnes musíme zabrat.Ale abych byl upřímný,srdce chce věřit,ale rozum se trochu vzpírá.Taky je dnes třeba držet palce Slovákům ať porazí Švýcary a trochu nám pomůžou.
Souhlasím Zatím to vypadá, že Švýcaři vyhrají. Je to zamotané mistrovství, takže ani my ještě nejsme odepsaní
Dnes už musíme doslova žrát led. 3 body jsou povinnost, bude to těžký, ale o to by byla větší oslava
Přesně Je jasné, že kdo prohraje, tak má čtvrtfinále v rovině scifi
Ještě šílenější, než jsme si představovali
Je to tam! Parádní zápas a hlavně 3 body na správé straně