Když se po první třetině měnili goalmani Slovenska, tak ani jeden z nich nemůže dostat body za čisté konto, je to tak?
Myslím si, že to tak je. Hudáček ho už ostatně nemá tak jako tak.
To jo, ale většina bude mít Konráda a ten by na tu nulu podle pravidel neměl mít pravo za 20 minut…
Přesně tak. Bohužel, sám ho mám v sestavě. Nějak na začátku mistrovství na ty brankáře nemám štěstí…
Já první 2 dny měl brankáře 0 a 1 bod no
Myslím že by neměl dostat ale je pravda že pokud není na tomto turnaji bran zřetel na čas strávený na ledě tak by klidně body za čisté konto dostat mohl.
V extralize bylo, že body za nulu se počítaly za minimálně 20 minut na ledě, ale jak je to tady netuším. Za mě se bude počítat čisté konto
V pravidlech myslím je, že musí odehrát cely zapas, takže za mě by byl nesmysl to počítat jako vychytanou 0, obzvlášť když odchytal 20 minut a měl 2 zákroky
Navíc u goalmana je jasné, jak dlouho chytal
Uvidíme, ale vzhledem k tomu, že ho mám tak to bude 0 . První den německý brankář -2, včera norský -2, takže 0 je pro mě vlastně výhra
No bylo by to celkem zvláštní, aby měl body za čisté konto. To by pak mohl brankář nastoupit na minutu a bral by body za vychytanou nulu
Nechytal celý zápas, nedostane body.
Tak to jsem rád, že jsem ho nedal
Ani za výhru ? Myslím, že v extralize byl stejný případ Štěpánek a body dostal
Za výhru by je měli dostat oba gólmani.
Německý brankář měl první den jen -1, to vím dobře, sám jsem ho měl…
Jo, Brückmann byl snad jediný Němec, co v zápase s Italy zklamal