Dotaz - goalmani Slovenska

Když se po první třetině měnili goalmani Slovenska, tak ani jeden z nich nemůže dostat body za čisté konto, je to tak?

Myslím si, že to tak je. Hudáček ho už ostatně nemá tak jako tak.

1 Like

To jo, ale většina bude mít Konráda a ten by na tu nulu podle pravidel neměl mít pravo za 20 minut…

Přesně tak. Bohužel, sám ho mám v sestavě. Nějak na začátku mistrovství na ty brankáře nemám štěstí…

Já první 2 dny měl brankáře 0 a 1 bod no :smiley:

Myslím že by neměl dostat ale je pravda že pokud není na tomto turnaji bran zřetel na čas strávený na ledě tak by klidně body za čisté konto dostat mohl.

V extralize bylo, že body za nulu se počítaly za minimálně 20 minut na ledě, ale jak je to tady netuším. Za mě se bude počítat čisté konto

V pravidlech myslím je, že musí odehrát cely zapas, takže za mě by byl nesmysl to počítat jako vychytanou 0, obzvlášť když odchytal 20 minut a měl 2 zákroky :sweat_smile:
Navíc u goalmana je jasné, jak dlouho chytal

Uvidíme, ale vzhledem k tomu, že ho mám tak to bude 0 :joy:. První den německý brankář -2, včera norský -2, takže 0 je pro mě vlastně výhra :partying_face:

1 Like

No bylo by to celkem zvláštní, aby měl body za čisté konto. To by pak mohl brankář nastoupit na minutu a bral by body za vychytanou nulu :smile:

1 Like

Nechytal celý zápas, nedostane body.

1 Like

Tak to jsem rád, že jsem ho nedal :smiley:

Ani za výhru ? Myslím, že v extralize byl stejný případ Štěpánek a body dostal :slightly_smiling_face:

1 Like

Za výhru by je měli dostat oba gólmani.

2 Likes

Německý brankář měl první den jen -1, to vím dobře, sám jsem ho měl… :grin:

Jo, Brückmann byl snad jediný Němec, co v zápase s Italy zklamal :grinning: