O obrázky nejde ale proč mi připisujete jenom netty z České ligy a já hraju také premier ligu kde mám také brát netty, ale už jsem vám to psal minule a pořád nic, co si mám o vás myslet, začíná škola a ten dotyčný by se měl zůčastnit když neumí číst.
Tak například se do tý školy můžeš vrátit ty když se nedokážeš zeptat slušně navíc na již zodpovězený dotaz.
Zde prosím
- Uz si na to dostal/a odpoved minule.
- Opät sa to musis pytat takto ? Slusnejsie by neslo ?
Ahoj, už jsem ti to jednou psal. Tokeny máš přičtené správně.
Je fajn, že začíná škola. Ti, kdo mají potíže s pravopisem, hlavně se správnou českou diakritikou a interpunkcí, se tam mohou něco přiučit. A třeba pochytí i základy slušnosti.
Až ten někdo bude ze školy více jak 60 let tak mu také lecos uteče kolik je tobě svexo, že se staráš, ale počítat ještě umím tak proč mi píšou že jsem vyhrál 30 nettů za Českou ligu a to samé za Premier ligu a netty nikde, já to hraji abych se zabavil a někdo pro peníze asi jako ty.
jedna věc, hraje se o tokeny, nety používá banda kurzovkářů z Berouna.
Ale hlavně všechny tokeny máš správně přičtené. Nikomu nic neubíráme.
Ujasněme si prosím, kdo sem chodí pro peníze:
A) Uživatel, který v diskusi na SF strávil 33 minut, a to jen proto, aby psal příspěvky, v nichž se dožaduje tokenů, které buď již prokazatelně dostal, nebo na ně kvůli překročení rozpočtu vymezeném v pravidlech (které nečetl) nemá právo. Navíc už v minulosti bezdůvodně nevybíravými výrazy napadl admina.
Nebo:
B) Uživatel, který začínajícím hráčům vyhledává a cituje sekce pravidel odpovídající na jejich dotazy; který pomáhá s organizací soubojů minilig a který má připravený formát, pravidla a bodovaní komunitní tipovačky k finalovému turnaji Davis Cupu (těšte se na listopad!).
P.S.: Přehled připsaných tokenů je zde ve spodní části stránky.
Pak je vse jasne,vice jak 60 let ze skoly,do pomocny se chodi dyl,nebot tech 7 trid chodis treba 14 let.Tzn. vek kolem 80ky,to je uz hranice senility.Neodpovidejte mu ,nechape uz smysl slov.I kdyz me matce je 87 a mela na starosti 1 500 pracovniku.Zajimavy je,ze pulku si jeste porad pamatuje den,mesic i rok.U te druhe uz bohuzel jen mesic a rok/ale ted fakt nelzu/.
Já bych to spíš viděl na cíleného provokatéra
…tohle přeci musí pochopit žák 1 třídy zákl.školy,škoda každé minuty věnované podobným lidským bytostem
…ignorujte ho a nekažte si den
Alebo chce aby mu ich pripisali opät, aby ich mal viac(nezasluzene). No toho sa nedocka.
Jo, čas od času se najdou vykukové, co takový věci zkouší. možná chce mít rychleji 1500 tokenů na poukaz, nevím
No na jedné straně ty a sekyrka a na druhé Viktorie.Vždyť je to vlastně podobný.Vy taky zabíráte těma svýma soutěžema mnoha lidem spoustu času.Akorát že s váma je to zábava.Takže vám určitě
Nevím proč jste mně odhlásili a tyto pisálkové co píšou že by chtěl něco co mi nepatří jsou na velkém omylu hájím si jen své je vidět že nesnášíte kritiku, když se někdo právem dožaduje co mu je odepřeno, psali jste že od 11 bodů do 2020 bodů se berou netty i když jste mi ukazoval tu tabulku já tam mám jen jednou 16 bodů to už je jedno když si všichni myslí že chci to co mi nepatří to jsem dopadl.
Tak myslím že tady zbytečně vzplály emoce.Přitom asi došlo trošku k nepochopení.Určitě tam nebylo napsáno že tokeny jsou od 11-2020 bodů.Ale jde o umístění v soutěži.11.-2020. bere tokeny.Nechceš se podívat o které kolo ti jde a na kterém jsi skončil místě?Jestli hůř než 2020 tak na tokeny asi nemáš nárok.A pokud jsi měl 16 bodů (jestli jsem to správně pochopil),tak to asi tak bude.
Jak jsem ti psal a poslal i výpis tvých získaných tokenů. Tam kde jsi je měl dostat jsi je dostal. To, že se dožaduješ tokenů za 16bodovou sestastavu pak není náš problém, promiň.
Co je to netty?O tu se tu nehraje.Tady se hraje o jine komodity.Kdyby to byla neti-tak to je pak pribuzna,.–xd
Co jsou netty?No nemůžeme vědět všechno.To je pro mladý.
A kdy to končí?hahahahahahahahhaaa