Tak co, kdo věřil i po druhé třetině? Já ano a vyplatilo se, akorát nemůžu mluvit, z toho jak jsem řval
Za stavu 0:2 se mi před 3. třetina honila jen jedna myšlenka - pojďme dát kontaktní gól a uvidíme. Jakmile to Vrána trefil, začal jsem opravdu věřit, že to otočíme. Řval jsem jak pavián, fantastický zážitek a radost vidět Pešána na střídačce společně se Strakou a Špačkem jak s klukama slaví. Na druhé straně Švédově úplně opaření. Skvělé, snad se to odrazí a turnaj se otočí v náš prospěch. Asi jsme museli hrát až zápas o bytí či nebytí, protože ta motivace a zápřah byl z obou stran unikátní. Užil jsem si hokej.
Upřímně nevěřil jsem, dokonce jsem po 2. třetině šel jíst a zapnul to zrovna, když padnul gól na 2:2. no pěkně jsem se divil, co se to stalo
Krása, tohle snad byl zlom. Stejně tak to ale může být jen první vlaštovka, co jaro nedělá. Na tomhle turnaji je totiž možný všechno
Vcera to bylo predcasne finale.Bohuzel a skoda,ze o posledni misto v tabulce.Vzdy mivam emoce,ale byl jsem utahany po celodennim turnaji v tenise a naslednem fandeni a promrznuti na nohejbalovem zapase.Dcera taky jecela/vzdy jsem se lekl/ syn byl jemnejsi.Pesan trosku zajasal/udiv/.2x vyhrat a se Slovaky by mel uz bod stacit.Ale toto je mistrovstvi silenych a nevypocitatelnych vysledku.Takze se opet nechame prekvapit.D.
Mám obavu že nám 1 bod se Slovákama stačit nebude.Teď nám hodně chybí ten jeden blbý bod,který jsme s Rusákama rozhodně měli mít.Ale třeba dnes Briti Švédy porazí a bude to zase veselejší.A ke včerejšku:Fakt super zápas který měl všechno co má v hokeji být.I když nervy to byly.