Dnešní zapas

Tak co, kdo věřil i po druhé třetině? Já ano a vyplatilo se, akorát nemůžu mluvit, z toho jak jsem řval :hot_face:

3 Likes

Za stavu 0:2 se mi před 3. třetina honila jen jedna myšlenka - pojďme dát kontaktní gól a uvidíme. Jakmile to Vrána trefil, začal jsem opravdu věřit, že to otočíme. Řval jsem jak pavián, fantastický zážitek a radost vidět Pešána na střídačce společně se Strakou a Špačkem jak s klukama slaví. Na druhé straně Švédově úplně opaření. Skvělé, snad se to odrazí a turnaj se otočí v náš prospěch. Asi jsme museli hrát až zápas o bytí či nebytí, protože ta motivace a zápřah byl z obou stran unikátní. Užil jsem si hokej.

4 Likes

Upřímně nevěřil jsem, dokonce jsem po 2. třetině šel jíst a zapnul to zrovna, když padnul gól na 2:2. :smiley: no pěkně jsem se divil, co se to stalo :smiley: Krása, tohle snad byl zlom. Stejně tak to ale může být jen první vlaštovka, co jaro nedělá. Na tomhle turnaji je totiž možný všechno :smiley:

1 Like

Vcera to bylo predcasne finale.Bohuzel a skoda,ze o posledni misto v tabulce.Vzdy mivam emoce,ale byl jsem utahany po celodennim turnaji v tenise a naslednem fandeni a promrznuti na nohejbalovem zapase.Dcera taky jecela/vzdy jsem se lekl/ syn byl jemnejsi.Pesan trosku zajasal/udiv/.2x vyhrat a se Slovaky by mel uz bod stacit.Ale toto je mistrovstvi silenych a nevypocitatelnych vysledku.Takze se opet nechame prekvapit.D.

4 Likes

Mám obavu že nám 1 bod se Slovákama stačit nebude.Teď nám hodně chybí ten jeden blbý bod,který jsme s Rusákama rozhodně měli mít.Ale třeba dnes Briti Švédy porazí a bude to zase veselejší.A ke včerejšku:Fakt super zápas který měl všechno co má v hokeji být.I když nervy to byly.

2 Likes