4. hrací den

Je tu pondělí a to znamená další, pouze čtyřzápasový hrací den.
Lotyšsko x Itálie - Lotyši si nedovolí prohrát a po prohře s Kazachstánem, si zapíší povinné 3 body výhrou 6:0. Prosadí se DaDa duo → Darzins, Daugavins
Rusko x Slovensko - Zde vidím jako klíč to, jak se Slováci dokáží připravit na prvního silného soupeře. Věřím, že do bude vyrovnaný zapas a “Sborná” nakonec zvítězí “pouze” 4:1
Česko x Bělorusko - Česko už prostě musí a podle toho by měl zápas vypadat, dominance Čechů a zničení betonu Bělorusů, očekávám výsledek 6:0.
Skórují Kubalík a Zadina.
Německo x Kanada - Podle mého nejtěžší zápas na predikci, protože Kanada už také prostě musí vyhrát, ale Německo je skvěle hrající a těžký soupeř, který se v Rize zatím prezentoval daleko lepším herním projevem. Zkusím “Xku” tedy remízu třeba 3:3 a v prodloužení zapas urvou Javorového listy.
Comtois i Plachta vstřelí branku.

2 Likes

No já se těšim na večer a konečně první 3 body. Nedá mi to ale a zkusím si vsadit proti našim :smiley:

1 Like

Já vsadil na výhru Čechů aspoň o 5 gólu :smiley:

1 Like

Budeme rádi když vyhrajeme v prodloužení.

2 Likes

To bylo keců od Pešána, ale zatím nic moc teda no…

1 Like

Úplně mě dojímají záběry na něj. Prohráváme a on si žvejká a stojí, jako žák v 1. třídě :man_facepalming:

3 Likes

Není to jen trenérem. Spíše než on, tak obrovský mediální humbuk. Je to odpovědnost celého týmu. Nechápu, proč je takový problém, když trenér neprojevuje tolik emoce. Kanada, Rusko (SSSR) nebo USA mohou vyprávět, prostě takoví trenéři jsou.

2 Likes

No jenže my jsme víc zvyklí na ty srdcaře, co to burcují a pak se na tiskovce rozbrečí. Neříkám, že je dobře, že se teď dává pod tlak, ale zase alespoň ty góly by trošku oslavit mohl. Z mýho pohledu by to bylo šíleně frustrující. Vždyt to má být podpora, co tě povzbudí, namotivuje nebo seřve jak malýho :slight_smile:

5 Likes

Navíc když chybí diváci. Takhle se netvoří česká parta.

3 Likes

Jako souhlasím, taky mám raději trenéry, kteří to prožívají a nebojí se dát najevo emoce. Vždycky jsem se podivoval nad ruskou reprezentací, když na střídačce Bykov stál nehnutě a bez sebemenšího projevu radosti nebo zklamání. Na druhou stranu včera nebyl takový důvod k euforii. Pešán dobře ví, že herní projev není stále úplně dobrý a 2 body nemusí stačit na cestě do play-off. Klíčový duel bude se Švédskem, kde se patrně rozhodne o našem osudu. Proto chápu tu opatrnost. :slight_smile:

2 Likes