28. kolo

Poslední 3 kola a ještě je stále o co hrát.

Aktualizováno :) !

Titul:

Plzeň Slavia
59 bodů 53 bodů

Plzeň má náskok 6 bodů, ale horší vzájemný zápas. Ale i tak by to měla udržet. Slavit titul po tomto kole však ještě nebude. Plzeň hraje doma se Slováckem. Slovácko má velmi dobrou obranu. Už 533 minut neinkasovali. Co je na Českou ligu velmi vysoké číslo. Plzeň to nebude mít jednoduché a může se stát, že s jejím stálým výkonem může i prohrát. Slavia hraje na Julisce. Dukla minulá dvě kola zvítězila, a tak se i nejspíš zachránila. Slavia potřebuje vyhrát a jede si pro 3 body.
Můj tip:
Plzeň - Slovácko = 0:0
Dukla - Slavia = 0:2

Poháry:

Sparta Sigma Jablonec Liberec
49 bodů 49 bodů 47 bodů 42 bodů

Sigma pojede do Zlína. Zlín se poslední kola celkem vzchopil. Proti Spartě, Boleslavi i Bohemce to nebyly tak strašné výkony. U Sigmy ta počáteční eufórie pomalu upadá, ale nějakým zázrakem zatím stále občas vítězí. Jablonec uvítá doma Karvinou. Karviná je na tom dost špatně. Poslední kolo prohrála doma 1:3 proti Dukle. Z posledních 10 zápasů jenom jednou vyhráli. Jablonec porazil poslední kola Brno a Jablonec. Liberec jede do Ostravy. Na Baníku bude zase plný dům a nebude to mít vůbec snadné.

Moje tipy:
Zlín - Sigma = 1:1
Jablonec - Karviná = 2:0
Ostrava - Liberec = 3:2

Sestup:

Slovácko Jihlava Zlín Boleslav Ostrava Karviná Brno
29 bodů 29 bodů 29 bodů 28 bodů 26 bodů 26 bodů 20 bodů

Poslední dva nerozebrané zápasy jsou Bohemians - Boleslav a Teplice - Brno. Ikdyž Petr Švancara říkal, že mají stále šanci se zachránit. Myslím si, že Na Stínadlech to bude jejich konečná. Boleslav moc gólů nedostává ani nedává. Bohemians je na tom podobně. Tady by to měla být jasná remíza. Moje tipy:
Bohemians - Boleslav = 1:1
Teplice - Brno = 3:0
Kdyby to tak dopadlo, tak by to na sestupových příčkách vypadalo následovně.
Slovácko Zlín Jihlava Boleslav Ostrava Karviná Brno
30 bodů 30 bodů 29 bodů 29 bodů 29 bodů 26 bodů 20 bodů

A přes příští kolo na sebe narazí:
Karviná vs. Ostrava
Boleslav vs. Dukla
Slovácko vs. Zlín
Brno vs. Jihlava

Takže to vypadá na velmi vyrovnanou bitvu až do úplného konce a že bude rozhodovat každý bod.

5 Likes

suprově sepsaný. :+1:
Souhlasim se Spartou, Slavia ale podle mě na Julisce nevyhraje. Už jsem to psal včera nebo kdy. ostrava nemá nic jistýho a euforie by jí mohla uškodit. Škoda že je to teď tolik ve stínu MS.

1 Like

Slavii nic jiného nezbývá než získat :three: body. Dukla není zas tak silná. Ten její kádr je hodně špatný. Slavia už bude mít k dispozici myslím i Škodu, Zmrhala a spol. Takže plná sestava. :v: A Liberec měl poslední zápasy dost špatný. :-1: Říkám nebude to lehký zápas, ale většinou když je vyprodáno tak 3 body bývají. :raised_hands: