2. hrací den

Švédsko x Dánsko, očekávám jednu oťukavací třetinu a dále už lepší Švédsko, korunky potáhne 1. utok z NHL, můj tip 5:1, prosadí se Rakell a Olofsson.
Německo x Norsko, čekám více méně vyrovnaný zápas s těsnou výhrou Němců, zkusím 4:2. Skórují Plachta a mladík Pettersen.
Finsko x USA, absolutně nevím, co očekávat od výběru USA, proto v tomto utkání favorizuji Finy, kteří budou rozehranější a sehranější, zkusím 4:2 Finsko.
Prosadí se Donato a Lundell
Rusko x Velká Británie, zde asi všichni očekáváme to samé a máme spoustu Rusů v sestávách, trosku se bojím, že to Rusáci bez zájmu “odkloužou” a vyhrají třeba 5/6:0, tipuji ale 8:0. Střelce tady zkusím Slepysheva, Barabanova a Grigorenka.
Česko x Švýcarsko, opět nevím co očekávat, jak budou Švýcaři připravení nebo Češi unavení, těžko říct. Švýcarsko je vždy velice nepříjemný soupeř a letos má opět dost kvalitní tým, Česko vyhraje 4:3 po prodloužení, Záruba zařve goool po střele Kubalíka a já budu nadávat po brance Hirschiera.
Poslední zápas dne se odehraje mezi domácími Lotyši a Kazachstánem, Kazaši mají skoro komplet tým z KHL, konkrétně z Barys Nur-Sultan, takže celý tým by mohl být dobře sehraný a nedivil bych se remíze, takže zkusím výhru Kazachů 3:2 po prodloužení. Prosadí se Daugavins a Asetov.
Hráči ke sledování: ISAAC LUNDESTROM, mladý Švéd draftovaný Anaheimem v prvním kole nastoupí v první formaci s Rakellem a Olofssonem.
ANTON LUNDELL mladičký Fin draftovaný vloni Floridou také v prvním kole, zažil ve Finsku další povedenou sezónu a určitě se bude chtít ukázat.
MATTHEW BENIERS - Nevím, jestli bude hrát, ale jestli ano, určitě se vyplatí sledovat, protože letos je boj o první pozici na draftu velice vyrovnaný a právě Beniers je některými experty prediktovan na první pozici, takže se určitě bude chtít předvést.

2 Likes

Norsko mě teda zklamalo :man_facepalming:

2 Likes

Proč je Tommernes uved že nehrál, když dál i gól???

1 Like

to by mi taky zajímalo :D, mám ho v sestavě

Je to tak u více hráčů, počítám že to bude opraveno

Letos je to tak trochu"béčkový" šampionát.Čekal bych více relativně překvapivých výsledků.A naopak by mě nepřekvapilo,kdyby někdo z papírových favoritů ani nepostoupil ze skupiny.Jsem hodně zvědav na zápas Finsko-USA a taky na Švýcary.V každém případě to bude asi pěkně zamotané.

4 Likes

Mějte trpělivost, údaje jsou doplňovány později, nemusíte hned všichni psát, že někomu něco chybí… díky, je to docela spam…

1 Like

Souhlas, myslel jsem, že se tu budou rozebírat výsledky apod. Zatím se z toho stala stěžovatelna :disappointed_relieved:.
Jinak skvěle odvedená práce :ok_hand:

4 Likes

Tak musím říct že takové výkon sem od Švédů nečekal. Myslím že stejně jako nám tak i Švédům chyběl pochyb a dravost.

1 Like

Hlavně když byla na ledě první lajna Dánska, tak to neskutecně točila a byla to jednoznačně nejlepší lajna z obou týmů.

1 Like

Abychom to nebyli my, kdo nepostoupí ze skupiny.

Včera jsem zrovna před zápasem se Švýcarama říkal,že pokud nevyhrajeme,máme problém.A je to tady.Dáni hráli skvěle (hlavně 1.lajna) a jestli jim to vydrží tak to budeme mít těžké.Švédi by se měli ještě zvedat.Slováci nás letos taky můžou porazit.Tak snad aspoň porazíme tu Británii.V každém případě v pondělí hrajeme s Běloruskem o zachování naděje.

2 Likes